Inschrijven

Wij hebben je inschrijving en betaling voor de Leidse Avondvierdaagsesuccesvol ontvangen. Wij sturen u een email ter bevestiging. Let op! De bevestigingsmail komt in sommige gevallen in de ‘spam’ of ‘ongewenste mail’ of mailbox terecht. Mocht u de bevestigings email niet hebben ontvangen, neem dan contact met de organisatie via ons Contact formulier.
WAKZ_logo_500
Stichting Sport in Beeld, organisator van de Leidse Avondvierdaagse, streeft er naar om zoveel mogelijk Leidenaren en vooral kinderen te laten sporten en bewegen. Ondanks dat Sport in Beeld zich hiervoor inzet, staan er toch altijd kinderen aan de zijlijn. Niet omdat ze niet willen sporten en bewegen, maar omdat ze dit niet kunnen. Soms is dit tijdelijk, soms voor heel lange duur. Soms voor altijd. Bij Sport in Beeld geloven we dat elk kind de kans verdient om op een of andere manier het gevoel van sporten en bewegen te ervaren, ongeacht een tijdelijke of levenslange medische beperking. Daarom zamelen wij structureel geld in voor het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ), onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

Het WAKZ is gespecialiseerd in de medische zorg voor kinderen met een diversiteit aan medische aandoeningen, variërend van algemene gezondheidsproblemen tot complexe, specialistische behandelingen. Het WAKZ geeft niet alleen aandacht voor de fysieke gezondheid van de kinderen, maar ook voor hun emotionele en sociale welzijn. Het WAKZ streeft ernaar om een kindvriendelijke en ondersteunende omgeving te bieden waar kinderen en hun families zich zo comfortabel mogelijk voelen tijdens hun verblijf of behandeling.

Bij het WAKZ is het Kind is Koning. En daar sluit Sport in Beeld zich helemaal bij aan!

Daarom nodigen we je als deelnemer van de Leidse Avondvierdaagse van harte uit om een bijdrage te leveren aan dit goede doel! Elke donatie, groot of klein, helpt ons om aan het eind van het jaar een mooie cheque te kunnen overhandigen aan het Willem Alexander Kinderziekenhuis.

Partners


Organisatie:
Inschrijving succesvol
Evenementen van Sport in Beeld:
Inschrijven