Informatie

Online inschrijven
Inschrijven voor de Teddy Kids avondvierdaagse kan hier. Iedere deelnemer dient apart te worden ingeschreven. Na inschrijving én betaling van het inschrijfgeld van € 6 ( zes euro) wordt een bevestiging naar het mail adres gestuurd dat bij de inschrijving is opgegeven. Zonder deze mail is de inschrijving niet gelukt en ben je dus nog geen deelnemer. Let op! De bevestigingsmail komt in sommige gevallen in de ‘spam’ of ‘ongewenste mail’ of mailbox terecht.

Na online inschrijven
Iedere online ingeschreven deelnemer krijgt per mail een bevestiging van de inschrijving. Deze mail bevat een uniek nummer en met dat unieke nummer kun je op de eerste dag van de avondvierdaagse je stempelkaart vanaf 17:30u ophalen op het start- en finishterrein en kan vanaf 18:30u het wandelen beginnen.

Start- en Finishterrein
Het start- en finishterrein is bij korfbalvereniging Sporting Trigon; op de hoek van de Zoeterwoudse Singel en de Cronensteinkade te Leiden. In de directe omgeving van het start- en finishterrein zijn onvoldoende parkeerplaatsen voor auto’s van alle deelnemers, dus kom met de fiets. Je fiets plaats je op het stallingsveld bij de ingang van het start- en finishterrein van de Teddy Kids Avondvierdaagse.

Inschrijven aan de kraam
Op de startdag kan op het start- en finishterrein ook nog worden ingeschreven. Dit kan alleen op de startdag – dus niet meer op 2e , 3e of 4e dag van de vierdaagse. Inschrijven op de startdag kan vanaf 17.30u. Bij inschrijven aan de kraam is het inschrijfgeld €7,50. Na betaling van dit bedrag ontvang je als deelnemer direct een stempelkaart.

Stempelkaart kwijt
Het kan natuurlijk gebeuren dat je als deelnemer je stempelkaart verliest. Daarom raden we iedereen aan om direct na het ontvangen van je stempelkaart een 06 nummer op de kaart te schrijven zodat gevonden kaarten bij de eigenaar geretourneerd worden. Mocht je een stempelkaart kwijt zijn kan er een vervangende kaart worden aangeschaft voor €2,00 (twee euro).

Start- en finishtijden
De starttijd is dagelijks om 18:30u. Omdat de organisatie tijd nodig heeft om op belangrijke punten langs de route voldoende verkeersregelaars te plaatsen kan er - in verband met de veiligheid van de deelnemers - niet eerder gestart worden dan de aangegeven starttijd.

Weer en veiligheid
De Teddy Kids avondvierdaagse is een buitenevenement. Het weer heeft dus een belangrijke invloed. Daarom wordt er per dag nadrukkelijk gekeken naar de weersverwachtingen. De organisatie volgt de waarschuwingen van het KNMI. Het gebruikt internationale waarschuwingskleuren om de impact van gevaarlijk weer aan te geven. De organisatie van de Teddy Kids Avondvierdaagse is alert bij code geel en communiceert over het wel of niet doorgaan van het evenement wanneer er sprake is vanaf code oranje. In voorkomende gevallen wordt dit gedaan via deze website en de Facebookpagina van het evenement. In voorkomende gevallen wordt om uiterlijk 16u bepaald of het wandelen kan doorgaan.
Sponsors & Partners
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Informatie
Informatie
Informatie
Informatie
Informatie
Inschrijven