Informatie

Online inschrijven
Inschrijven voor de Leidse Avondvierdaagse kan hier. Iedere deelnemer dient apart te worden ingeschreven. Na inschrijving én betaling van het inschrijfgeld van € 6,50 (zes euro vijftig) wordt een bevestiging naar het mailadres gestuurd dat bij de inschrijving is opgegeven. Zonder deze mail is de inschrijving niet gelukt en ben je dus nog geen deelnemer. Let op! De bevestigingsmail komt in sommige gevallen in de ‘spam’ of ‘ongewenste mail’ of mailbox terecht.

Na online inschrijven
Iedere online ingeschreven deelnemer krijgt per mail een bevestiging van de inschrijving. Deze mail bevat een uniek nummer en met dat unieke nummer kun je op de eerste dag van de avondvierdaagse je stempelkaart vanaf 17:30u ophalen op het start- en finishterrein en kan vanaf 18:30u het wandelen beginnen.

Start- en Finishterrein
Het start- en finishterrein is bij korfbalvereniging Sporting Trigon; op de hoek van de Zoeterwoudsesingel en de Cronensteinkade te Leiden. In de directe omgeving van het start- en finishterrein zijn onvoldoende parkeerplaatsen voor auto’s van alle deelnemers, dus kom met de fiets! Voor de fietsen is een stallingsveld beschikbaar bij de ingang van het start- en finishterrein van de Leidse Avondvierdaagse.

Inschrijven aan de kraam
Op de startdag kan op het start- en finishterrein ook nog worden ingeschreven. Dit kan alleen op de startdag – dus niet meer op tweede , derde of vierde dag van de vierdaagse. Inschrijven op de startdag kan vanaf 18.00u. Bij inschrijven aan de kraam is het inschrijfgeld € 8,- (acht euro). Na betaling van dit bedrag ontvang je als deelnemer direct een stempelkaart.

Stempelkaart kwijt
Het kan natuurlijk gebeuren dat je als deelnemer je stempelkaart verliest. Daarom raden we iedereen aan om direct na het ontvangen van je stempelkaart een 06 nummer op de kaart te schrijven, zodat gevonden kaarten bij de eigenaar kunnen worden geretourneerd. Mocht je je stempelkaart toch kwijt zijn, kan er een vervangende kaart worden aangeschaft voor €2,50 (twee euro vijftig).

Start- en finishtijden
De starttijd is dagelijks om 18:30u. In verband met de veiligheid van de deelnemers kan er niet eerder gestart worden dan de aangegeven starttijd, omdat de organisatie tijd nodig heeft om op belangrijke punten langs de route voldoende verkeersregelaars te plaatsen.

Weer en veiligheid
De Leidse Avondvierdaagse is een buitenevenement. Het weer heeft dus grote invloed. Daarom wordt er per dag nadrukkelijk gekeken naar de weersverwachtingen. Hierbij volgen wij de waarschuwingen van het KNMI die internationale waarschuwingskleuren gebruikt om de impact van gevaarlijk weer aan te geven. De organisatie van de Leidse Avondvierdaagse is alert bij code geel en bij code oranje communiceren wij over het wel of niet doorgaan van het evenement. In voorkomende gevallen wordt dit gedaan via deze website en de Facebookpagina van het evenement. Wanneer zich dit voordoet, wordt om uiterlijk 16u bepaald of het wandelen kan doorgaan.

Partners


Organisatie:
Informatie
Evenementen van Sport in Beeld:
Inschrijven